top of page
  • Instagram

Γίνεται να χάσεις το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα της Αθήνας για να χαζέψεις έναν cocktail κατάλογο;

Πόσα cocktail καταναλώνονται σε ένα pulp αστυνομικό κόμικς; Πώς ανταγωνίζεσαι το πιο φωτογενές δειλινό της πόλης; Πόσο εξωτικό μπορεί να γίνει ένα αστικό bar?




The Bank Job Escape In Nalu Land


Η εικόνα του The Bank Job συνδέεται άρρηκτα με το κέντρο της Αθήνας και τον πειρασμό της παρανομίας, όπως άλλωστε επικαλείται και το όνομα του. Όταν αποφάσισε να λειτουργήσει ένα παράλληλο Pop Up Bar στο Nalu στον Άλιμο, βρέθηκε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με το πιο φωτογενές ηλιοβασίλεμα της πόλης, έναν προορισμό που κάθε επίδοξος ληστής ονειρεύεται τις νύχτες.


Εκεί, οι Αθηναίοι συνάντησαν το The Bank Job Escape, έναν ειδικά σχεδιασμένο cocktail κατάλογο που εμπνεύστηκε από γνωστές ιστορίες καταδίωξης και απόδρασης, την pulp λογοτεχνία και τις ακτές που λούζονται από ήλιο για να παρουσιάσει τις συνταγές του σε μορφή αστυνομικού ελαφρού αναγνώσματος με signature γεύσεις και έντονο pop αποτύπωμα.


Closer to Far Away


Με πρωταγωνιστή έναν υπάλληλο τράπεζας που καταφέρνει να ληστέψει το γεμάτο θησαυροφυλάκιο, ενώ τον καταδιώκει ο πιο ικανός ντετέκτιβ του κόσμου, ο κατάλογος σε μορφή κόμικς ξετυλίγει μία ταξιδιάρικη καλοκαιρινή περιπέτεια.


Σε κάθε σελίδα του menu διαδραματίζεται ένα ξεχωριστό επεισόδιο γεμάτο δράση με τα ονόματα των cocktail να λειτουργούν σαν κεφάλαια της εξωτικής αυτής ιστορίας. Από το Moonlight Cloud - που στολίζεται με ένα απαλό συννεφάκι από μαλλί της γριάς - και σε προσκαλεί να κοιτάξεις το καλοκαιρινό φεγγάρι, κάτι που σου διαφεύγει τον χειμώνα, μέχρι το Midnight Sun που με το τολμηρό πράσινο χρώμα του σε ταξιδεύει στην απόκοσμη ατμόσφαιρα του ήλιου του μεσονυχτίου, ενός φαινομένου που είναι ορατό μόνο το καλοκαίρι στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη.



“Ατμόσφαιρα από περιπέτεια, γεύση από εξωτικούς προορισμούς και σκηνές που θα θέλεις να κρατήσεις για πάντα. Ένας κατάλογος που σε πηγαίνει πιο κοντά στο μακριά που ονειρεύεσαι”

bottom of page