top of page
  • Instagram

Πόσα σκαλοπάτια έχει μέχρι την κορυφή;

Υπάρχει επιδέξια αδεξιότητα; Είναι έμφυτη ή επίκτητη; Πόσο αιφνιδιαστικό μπορεί να είναι το αφήγημα ενός brand; Έχει το συνεπές branding όρια;




Step by step


Οι Clumsies στεγάζονται σε ένα επιβλητικό διατηρητέο κτίριο της Πραξιτέλους με σκάλες που οδηγούν σε διαφορετικά επίπεδα και ενώνουν τους διαφορετικούς χώρους του all day bar.

Επιδιώξαμε να δημιουργήσουμε μία ιστορία γύρω από το ήδη επιλεγμένο από εκείνους όνομα -ένας αυτοσαρκαστικός προσδιορισμός- με επίκεντρο τις σκάλες και τα μικροατυχήματα που μπορεί να προκύψουν ανεβαίνοντας ή κατεβαίνοντας, ειδικά αν είσαι, όπως δηλώνει το όνομα, αδέξιος. Έτσι, ζωντανέψαμε το S του λογοτύπου με μία ελαφριά λοξή κλίση που αντανακλά μία αφηρημένη ανάβαση ή κατάβαση της σκάλας που συμπληρώνει το λογότυπο.


There’s no elevator to success. You have to take the stairs.


Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία των Clumsies είναι αποτέλεσμα μιας συντονισμένης και σχολαστικής διαδικασίας που συνεχίζεται αδιάλειπτα όλα τα χρόνια λειτουργίας τους. H ομάδα πίσω από το διεθνώς πολυβραβευμένο all day bar όχι μόνο εμπιστεύτηκε το branding, αλλά το ώθησε να εξελιχθεί μέσα από όλα τα παρακλάδια της ακούραστης δραστηριότητας της. Από την αφίσα ενός event και την ετικέτα ενός cocktail μέχρι το κουδούνι τους και τις συσκευασίες delivery, οι Clumsies υπογράφουν και σημαδεύουν καθετί που έρχεται σε επαφή με τον πελάτη τους.


Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία των Clumsies είναι αποτέλεσμα μιας συντονισμένης και σχολαστικής διαδικασίας που συνεχίζεται αδιάλειπτα όλα τα χρόνια λειτουργίας τους.
H ομάδα πίσω από το διεθνώς πολυβραβευμένο all day bar όχι μόνο εμπιστεύτηκε το branding, αλλά το ώθησε να εξελιχθεί μέσα από όλα τα παρακλάδια της ακούραστης δραστηριότητας της.
bottom of page