top of page
  • Instagram

Από πότε αφήνεις μία πινέζα να μιλήσει για σένα;

Είναι οι συντεταγμένες στον χάρτη ο κατάλληλος τρόπος να σε βρουν οι περιπατητές; Γιατί ένας φουντωτός βασιλικός στο παράθυρο μπορεί να είναι πιο γοητευτικός από τις περισσότερες πινακίδες των διπλανών μαγαζιών; Θέλεις ο περαστικός να παραμείνει τυχαίος και φευγάτος; Είναι το κατώφλι σου φιλόξενο και δελεαστικό; Μήπως έχει έρθει η ώρα να αφήσουμε τις πινακίδες να δουλέψουν για το brand;


Ο τοίχος έχει τη δική του ιστορία:


Όταν το όνομα σου ανήκει στο μεγαλειώδες αφήγημα του King Kong, τότε δεν έχεις παρά να τιμήσεις τις τελευταίες φράσεις του μυθιστορήματος που σε ενέπνευσε.


Minimal εκδοχή για maximal απόδοση:


Το διεθνώς βραβευμένο bar της Αθήνας κερδίζει το στοίχημα της πιο φωτογραφημένης πινακίδας με ένα κλασικό αστικό κουδούνι να μιλάει εκ μέρους του.



Γίνε απτός:


Μία ανάγλυφη πινακίδα που λειτουργεί σαν διακοσμητικό στοιχείο της ιταλικής αρχιτεκτονικής στο κέντρο της Αθήνας.



Κάτι από την αίγλη της Πόλης:


Η Ζουμπουρλού αντανακλά το αριστοκρατικό στυλ φιλοξενίας με μία ειδική κατασκευή σε στυλ βιτρό.


Ταμπέλα από τον τόπο σου:


Tο βουνίσιο all day bar χρησιμοποιεί ξυλεία της περιοχής για να αποτυπώσει τρισδιάστατα τα βουνά του λογοτύπου.


Μία σκηνοθετημένη πινακίδα:


Το Λιοκάλυβο μετουσιώνει τη σημασία του ονόματος (ήλιος και καλύβα) και ορθώνει μία κατασκευή που αναπαριστά τα επιμέρους στοιχεία.

"Ανάγλυφες, γύψινες, ξύλινες, μεταλλικές, μονολιθικές ή τρισδιάστατες, οι πινακίδες δεν απαντούν απλώς στο ερώτημα «είμαι στο σωστό μέρος;», το αποστομώνουν."

Hitting place:


Το παλιό χρηματοκιβώτιο που βρέθηκε στον χώρο, όταν αυτός ανακαινιζόταν, έδωσε έμπνευση για το όνομα, το λογότυπο και τη διακόσμηση του μαγαζιού, όπως αποτυπώνεται στην πινακίδα του.


bottom of page