top of page
  • Instagram

Πόσο γεμάτη είναι η χειραψία του Βούδα;

Σε ποια γωνία του Χαλανδρίου ευδοκιμεί το πιο εξωτικό φρούτο; Πόσο pop είναι ο Βούδας; Πόσα φύλλα ρόκας χωράνε σε ένα μάνταλα;


Πόσο καύσιμο καίει ένα brand?


Πόσο καύσιμο καίει ένα brand;


Για τo εστιατόριο με ειδικότητα στην υγιεινή διατροφή, που υπογράφει ο Γιάννης Λουκάκος, προσανατολιστήκαμε σε ένα όνομα που άπτεται της αξίας που έχει η ποιοτική πρώτη ύλη. Η έρευνα μας καθοδήγησε σε μία σπάνια ποικιλία κίτρου που ευδοκιμεί στην Ασία, ονομάζεται «Χέρι του Βούδα» και παίρνει το όνομα της από τη μορφή του καρπού που μοιάζει με χέρι. Με tagline το Holy Fuel, το Buddha’s Hand εδραιώνεται στην περιοχή του καθημερινού healthy food and juices.


Pop Μάνταλα


Το λογότυπο του brand μπήκε στον πειρασμό να συνδιαλλαγεί με το μοτίβο των μάνταλα, προσεγγίζοντας τα όμως με μία pop αισθητική. Έτσι, σχεδιάστηκε ένα custom μάνταλα αποτελούμενο από ψηφίδες που συμβολίζουν τα φρέσκα συστατικά του μενού. Ένα φύλλο ρόκας, ένας σπόρος goji berry, ένας ανανάς και ένα αβοκάντο τοποθετούνται καλειδοσκοπικά και στολίζουν την επωνυμία με έντονα χρώματα της φύσης.



Πόσες ψηφίδες χρειάζονται για να ολοκληρωθεί ένα brand;


Η οπτική ταυτότητα του brand αντιστοιχίζει διαφορετικά icons για τις κατηγορίες του πληθωρικού μενού, πάντα στη λογική της ψηφίδας ενός μάνταλα.



Ένας πολύχρωμος Βούδας στην πόρτα σου


Αν και μικροσκοπικό έχει φροντίσει να έχει μεγάλο εκτόπισμα όχι μόνο χάρη στις εξαιρετικές συνταγές του γνωστού σεφ, αλλά και χάρη σε όλες τις επιμελημένες συσκευασίες που μεταφέρουν τις γεύσεις του στην πόρτα του πελάτη.


Όπου υπάρχει επιφάνεια, υπάρχει ευκαιρία να δηλώσεις ποιος είσαι και τι πρεσβεύεις.
Φρέσκα υλικά από το χέρι του Βούδα ντυμένα με το ειδικά σχεδιασμένο μάνταλα που κοσμεί το λογότυπο του μαγαζιού.



bottom of page