top of page
  • Instagram

Your A Game

Πόσο οικεία μπορεί να γίνει για εμάς τους κοινούς θνητούς η πορεία μιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην πυγμαχία; Μπορεί ένα brand να ενσωματώσει όλα τα μαθήματα ζωής που μοιράζεται μία κορυφαία αθλήτρια και life coach; Πόσο μπορεί να ελιχθεί το concept ενός brand ανάμεσα στη σωματική και πνευματική ενδυνάμωση;


Η World Boxing Champion & Professional Life Coach Αρετή Μαστροδούκα συνδυάζει μοναδικά την εμπειρία μίας παγκόσμιας πρωταθλήτριας με τη μέθοδο ενός πιστοποιημένου life coach. Είναι μία συναρπαστική προσωπικότητα που καθηλώνει με την απλότητα, την αποφασιστικότητα και την εμπειρία της. Η Αρετή είναι αυθεντική. Αυτό που υπόσχεται το έχει ήδη καταφέρει η ίδια.


Το Your A Game συνοψίζει το όραμα της, το βέλτιστο σημείο στο οποίο μπορεί να φτάσει κάποιος, την εκπλήρωση των στόχων που θέτει όποιος συνεργάζεται μαζί της. Η Αρετή -αν και, μεταξύ μας, θα μπορούσε- δεν περιμένει κανέναν στην κορυφή.

Η Αρετή σε συνοδεύει μέχρι εκεί, μέχρι την κορυφή που έχετε ορίσει μαζί. Το tagline είναι το κάλεσμα της για δράση: Rise to your top!


Το λογότυπο εκφράζει την πορεία και την κατάκτηση αυτής της κορυφής αποτυπώνοντας το γράμμα Α με μία ελλειπτική και συμβολική απόδοση. Η σφαίρα και η ανηφόρα, που αντικαθιστούν τους βασικούς άξονες του γράμματος, ενεργοποιούνται και συμμετέχουν σε διαφορετικές εφαρμογές σε συνδυασμό με ανθρώπινες φιγούρες, για να ζωντανέψουν την πορεία προς τους στόχους.


Η Αρετή είναι αυθεντική. Αυτό που υπόσχεται το έχει ήδη καταφέρει η ίδια. Το Your A Game συνοψίζει το όραμα της, το βέλτιστο σημείο στο οποίο μπορεί να φτάσει κάποιος, την εκπλήρωση των στόχων που θέτει όποιος συνεργάζεται μαζί της.













bottom of page