top of page
  • Instagram

Where away?

Γίνεται branding με σημεία στίξης; Στέκει ένα γαλλικό πουντλ ως μασκότ στη Μύκονο; Χωράει θάλασσα και ξηρά σε ένα έμβλημα;

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα ανοιχτόμυαλο, δυναμικό και ενθουσιώδες δίδυμο: να συνοδεύεται από έναν ασύλληπτα φωτογενή, καλότροπο και φιγουρατζή σκύλο-λόρδο που ακούει στο όνομα Negrito. Οι τρεις τους έγιναν πηγή έμπνευσης για ένα brand που δραστηριοποιείται στη Μύκονο και προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς σε ξηρά και θάλασσα.



To Where away? -ένας παλιός ναυτικός όρος- έγινε το όνομα-σύνθημα που δηλώνει προθυμία για διαδρομές όπου επιθυμούν οι επισκέπτες της Μυκόνου τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

Το λογότυπο ενθρόνισε τη φιγούρα του Negrito σε μάχιμη πόζα στο κέντρο του και τον πλαισίωσε με μία πυξίδα που συμβολίζει ξεκάθαρα την έννοια του ταξιδιού και των διαδρομών. Το ερωτηματικό παίζει ρόλο μπαλαντέρ και επιστρατεύεται σε διαφορετικές εφαρμογές της οπτικής ταυτότητας εναλλάξ με το πρόθυμο προφίλ ενός Negrito σε επιφυλακή για βόλτες με το λουρί στο στόμα. Αντίστοιχα, ένα τιμόνι αυτοκινήτου και ένα τιμόνι σκάφους λειτουργούν σε έναν εικαστικό διάλογο με το στρογγυλό σχήμα της πυξίδας.


Το ερωτηματικό παίζει ρόλο μπαλαντέρ και επιστρατεύεται σε διαφορετικές εφαρμογές της οπτικής ταυτότητας εναλλάξ με το πρόθυμο προφίλ ενός Negrito σε επιφυλακή για βόλτες με το λουρί στο στόμα.

Το concept συμπληρώνει το ανορθόδοξο και κατατοπιστικό tagline: well-bred land and sea transportation.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα ανοιχτόμυαλο, δυναμικό και ενθουσιώδες δίδυμο: να συνοδεύεται από έναν ασύλληπτα φωτογενή, καλότροπο και φιγουρατζή σκύλο-λόρδο που ακούει στο όνομα Negrito.
















bottom of page