top of page
  • Instagram

Olivia's brother

Πόσα παιδιά χωράνε σε ένα brand; Είναι το γλυκό μόνο παιδική υπόθεση; Μπορεί ένα λογότυπο να ανοίξει την όρεξη;

Δεν υπάρχει μικρό παιδί που να μην έχει δηλώσει ότι όταν θα μεγαλώσει θέλει να γίνει ζαχαροπλάστης. Στην περίπτωση της Εβίτας, της επικεφαλής στις γλυκές δημιουργίες του Olivia’s brother, το πάθος για τα γλυκά ξεκίνησε νωρίς και ποτέ δεν υποχώρησε. Οι αμέτρητες ώρες που έχει αφιερώσει στην κουζίνα της μπορεί κάποτε να ήταν μοναχικές, όμως τώρα πια η Εβίτα έχει δύο αξιολάτρευτους βοηθούς, τον γιο της Αλέξανδρο και την κόρη της Ολίβια. Οι τρεις του πειραματίζονται, δοκιμάζουν και συνεχίζουν απτόητοι, όσο η Εβίτα δημιουργεί νέες συνταγές.


Το Olivia’s brother είναι ένα νέας κοπής ζαχαροπλαστείο στον Χολαργό που εμπνέεται από την οικογενειακή αγάπη για το καλό και σύγχρονο γλυκό. Το όνομα του τιμά το πάθος των μικρών και των μεγάλων -όχι μόνο της συγκεκριμένης οικογένειας, αλλά και όλων μας-, με την Ολίβια και τον Αλέξανδρο να αναφέρονται στον παιχνιδιάρικο τίτλο.

Με έμβλημα δύο μικρά παιδιά που πειράζουν το ένα το άλλο, καθώς το κορίτσι κρύβει το γλυκό από το αγόρι, το Olivia’s brother καλεί τους επισκέπτες του να απολαύσουν τις μοναδικές συνταγές του σαν ασυγκράτητα παιδιά σε ζαχαροπλαστείο. Like two children in a sweetshop, με άλλα λόγια.



Οι μπλούζες του προσωπικού και η συσκευασία αντανακλούν το παιδικό παιχνίδι ενός άτυπου ανταγωνισμού για την κατοχή του καλύτερου γλυκού.



Το branding αποδίδει μέσα από το όνομα, το λογότυπο, την οπτική ταυτότητα και το tagline το πάθος όλων μας για ένα κομμάτι ποιοτικού και δελεαστικού γλυκού, ένα πάθος που μας θυμίζει τον ενθουσιασμό της παιδικής μας ηλικίας.


Ένα πάθος που μας θυμίζει τον ενθουσιασμό της παιδικής μας ηλικίας. Like two children in a sweetshop, με άλλα λόγια.
bottom of page