top of page
  • Instagram

Signed, sealed, and delivered

Τι ξεχωρίζει μία συσκευασία; Είναι μόνο θέμα περιεχομένου; Αξίζει να επενδύσει κανείς στο περιτύλιγμα; Είναι ο τελικός χρήστης μία ούτως ή άλλως κερδισμένη υπόθεση; Μήπως μία ωραία συσκευασία είναι σαν το καλό φλερτ; Σαν το περιστασιακό λουλούδι που αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον;


Delivery: Βάλε τα καλά σου, είσαι καλεσμένος


Σοφό είναι να μη χάνονται ευκαιρίες να θυμάται κάποιος το brand σου, ειδικά όταν δεν βρίσκεται στον χώρο σου, δεν έχει άμεση επαφή μαζί σου. Μήπως αυτό δεν κάνει το delivery; Μεταφέρει στον χώρο του χρήστη αυτό που εσύ έχεις ετοιμάσει για εκείνον. Σε έχει προσκαλέσει ήδη. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μπεις ανώνυμα;

Όπου υπάρχει επιφάνεια, υπάρχει ευκαιρία να δηλώσεις ποιος είσαι και τι πρεσβεύεις.

Buddha’s Hand: Μία γενναιόδωρη χειραψία


To εστιατόριο με ειδικότητα στην υγιεινή διατροφή, που υπογράφει ο Γιάννης Λουκάκος, λειτουργεί κυρίως με την υπηρεσία delivery και take away.

Αν και μικροσκοπικό έχει φροντίσει να έχει μεγάλο εκτόπισμα όχι μόνο χάρη στις εξαιρετικές συνταγές του γνωστού σεφ, αλλά και χάρη σε όλες τις επιμελημένες συσκευασίες που μεταφέρουν τις γεύσεις του στην πόρτα του πελάτη.


Φρέσκα υλικά από το χέρι του Βούδα ντυμένα με το ειδικά σχεδιασμένο μάνταλα που κοσμεί το λογότυπο του μαγαζιού.

Η Ζουμπουρλού στέλνει πεσκέσι


Το πολίτικο ζαχαροπλαστείο της πλατείας Ψυρρή επικεντρώνεται στα παραδοσιακά πολίτικα γλυκά και σε πολλές ακόμα λιχουδιές που ετοιμάζουν τα χέρια μιας γνήσιας, πληθωρικής Πολίτισσας.


Ένα πολυτελές κουτί με το έμβλημα του brand που φεύγει από τη φιλόξενη κουζίνα μιας αρχοντικής οικοδέσποινας για να σε βρει στον χώρο σου. Ένα απλόχερο και λαχταριστό πεσκέσι.


Οι Clumsies στην πόρτα σου


Το βραβευμένο σε διεθνείς διαγωνισμούς all-day bar της Πραξιτέλους παραμένει ανοιχτό για να προσφέρει τη φιλοξενία του παντού, ακόμα και εκτός των –χαρακτηριστικών- θυρών του.

The Clumsy Man always rings more than twice: Ring-a-ling-a ding-dong-ding, It’s delivery time! Branded συσκευασίες σφραγισμένες με ειδικό έμβλημα ενός μεταφορέα που φέρνει τις σκάλες-ορόσημο του μαγαζιού στην πόρτα σου.


Οι The Clumsies πρωτοτυπούν και εμφιαλώνουν τα best sellers cocktail τους σε μπουκάλια που θυμίζουν το παραδοσιακό μπουκάλι του φρέσκου γάλακτος και επιστρατεύουν έναν παραδοσιακό γαλατά για να διανέμουν τα διάσημα signature cocktail στην πόρτα μας, όπου κι αν είναι αυτή.

He might be a Clumsy Milkman, but he doesn’t cry over spilled milk!


Τέσσερις συνταγές δια χειρός των The Clumsies, που έχουν δοκιμαστεί μέσα στα χρόνια και έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού, κυκλοφορούν επώνυμα ανάμεσα μας, οπουδήποτε θέλουμε να τις απολαύσουμε.

Cocktail με υπογραφή σε συσκευασία με υπογραφή!



Μία όμορφη συσκευασία είναι σαν τη γαρδένια που χαρίζεις στον καλεσμένο σου, όταν τον ξεπροβοδίζεις


Drinking in the sunlight


Το Λιοκάλυβο σερβίρει μπροστά στη θάλασσα και στολίζει τα ποτήρια του με την οπτική του ταυτότητα και ένα ασορτί κείμενο.


Brand at hand


Στον κόλπο του Γιαννάκη στην Τήνο, οι επισκέπτες του Dear John κρατάνε λίγο από θάλασσα στο χέρι τους.


Branding the Ritual


Στη φυλή Sehre, οι επισκέπτες ζουν μια ιεροτελεστία.

bottom of page