top of page
  • Instagram

Dear John,

Πώς ένα κόμμα, ένα κοινό σημείο στίξης, οπλίζει ένα όνομα και διηγείται τελικά μια ιστορία; Μπορεί μέσα από ένα λογότυπο να ξετυλίγεται μία επιστολή; Πόση αγάπη για το ελληνικό καλοκαίρι μπορεί να εκφράσει ένα brand;

Στον όρμο Γιαννάκη της Τήνου βρίσκεται ένα all day beachbarμε όνομα εμπνευσμένο από τον γαιοκτήμονα Γιάννη που έδενε εκεί τα ψαροκάικα του. Η ανάγκη να στοιχειοθετηθεί το όνομα οδήγησε σε κάτι αναπάντεχο και μοναδικό: το κόμμα μετά το όνομα Dear John πλάθει μια ιστορία, που δεν περιορίζεται στην περσόνα του Γιαννάκη, αλλά εξελίσσεται μέσα από ένα σύντομο γράμμα, μια επιστολή που τιμά την ελληνική φιλοξενία και εκφράζει την αγάπη για το νησιώτικο καλοκαίρι, όπως βιώνεται στα νερά του όρμου. Όνομα και κείμενο γίνονται αλληλένδετα, συμπληρώνοντας το ένα το άλλο, μιλώντας εκ μέρους ενός επισκέπτη που εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον απόλυτο οικοδεσπότη, τον DearJohn.


ένα σύντομο γράμμα, μια επιστολή που τιμά την ελληνική φιλοξενία και εκφράζει την αγάπη για το νησιώτικο καλοκαίρι, όπως βιώνεται στα νερά του όρμου.



bottom of page