top of page
  • Instagram

Έχει το βερμούτ οικόσημο;

Πώς συστήνεις ένα μπαρ που ανασυστήνει το βερμούτ; Μπορεί ένα bar να θυμίζει εμβληματική ετικέτα ενός premium ποτού που ποτέ δεν υπήρξε; Πώς επισφραγίζεις το πάθος ενός επαγγελματία;


Το Odori είναι η πρώτη Vermuteria της Ελλάδας, ένα πρωτότυπο all day bar με καθαρόαιμα δημιουργικό concept και με αποστολή να τοποθετήσει ξανά το βερμούτ στη θέση που του αρμόζει, χάρη στη γνώση και την εμπειρία των ιδιοκτητών του.


To λογότυπο


Το λογότυπο αναδεικνύει τον κυρίαρχο ρόλο που παίζουν τα αρωματικά βότανα στην παρασκευή του βερμούτ, πλαισιώνοντας το όνομα με αναρριχητικά φυτά που θυμίζουν τη χαρακτηριστική ταπισερί που κυριαρχεί στο μαγαζί. Τα συμπληρωματικά στοιχεία του λογοτύπου εμπνέονται από τις κλασικές ετικέτες των μεγάλων οίκων της ιταλικής ποτοποιίας. Με σημείο αναφοράς τις μάρκες των παλιών βερμούτ, το logo δεν διστάζει να παίξει χρωματικά σε τόνους vivid blue, κόκκινου και πράσινου


Tο branding


Εκφράζεται σε όλα τα περιφερειακά υλικά της επικοινωνίας του brand με το κοινό του, αξιοποιώντας το εύρημα της μπορντούρας και επιστρατεύοντας το στυλ της γκραβούρας για το εκάστοτε εικαστικό. Tα στοιχεία της σκουριάς και του χαλκού, που είναι κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο του μαγαζιού, δίνουν το παρών σε όλες τις εφαρμογές.









“καθαρόαιμα δημιουργικό concept με αποστολή να τοποθετήσει ξανά το βερμούτ στη θέση που του αρμόζει.”


Η πινακίδα του μαγαζιού αναδεικνύει το λογότυπο με μια ειδική ανάγλυφη κατασκευή από γύψο, που στέκει ως φόρος τιμής στα διακοσμητικά στοιχεία της κλασικής ιταλικής αρχιτεκτονικής.



bottom of page